FC ARGES – PETROLUL 1-1 (1-0) Au marcat: Blejdea (min.11) și Arnăutu (min.57)

    Meciul a fost greu așa cum ne-am așteptat. Oaspeții ne-au pus mari probleme și se poate spune că am câștigat un punct din această confruntare. Noi am jucat un 4-3-3, iar petroliștii au venit într-un sistem 4-2-3-1.
Petrolul a început în forță și ne-a presat puternic, dar fără a-și trece în cont mari ocazii de gol. Pe fondul dominării petroliste, argeșenii au punctat prin Blejdea, care a șutat puternic și l-a învins pe Lungu. Portarul putea să respingă mingea și să evite golul. In ultimele 15 minute ale primei reprize am forțat mai mult atacul, am venit cu mai multe mingii în careul petrolist. Pauza a consemnat scorul de 1-0.

După pauză, cei doi antrenori au făcut schimbări în componența echipelor. Buhăescu, care a avut o evoluție ștearsă în prima repriză, a fost înlocuit de Serban. Această înlocuire a dus și la modificări în așezarea în teren a unor jucători. Blejdea a trecut vârf, iar Nini Popescu a fost mutat din postura de inter dreapta în rolul de extremă stanga, acolo unde a jucat Blejdea. Serban a intrat pe postul lui Nini Popescu. Stoican l-a introdus pe Stefănescu în locul lui Cioinac, schimbare ce a dus la o îmbunătățire în jocul oaspeților.

Goul egalizator a venit pe fondul dominării puternice a echipei vizitatoare. Primele 25 de minute ale reprizei secunde au adus ocazii mari la poarta noastră. Am fost împinși spre careul nostru, am cedat mijlocul terenului și nu am putut pune nicio problemă în atac. Marinescu, din lovitură liberă, Stefănescu și Gavrilă ne-au dat mari emoții în urma unor faze foarte periculoase pentru noi. Așa a apărut golul de 1-1, gol înscris de Arnăutu. Păcat că Tofan a greșit o minge pe care n-a degajat-o și care a intrat in posesia lor, apoi mingea a fost adusă în careul nostru de unde Arnăutu a marcat cu un șut frumos.

În ultimele 20 de minute am mai oprit iureșul petrolist, dar n-am reușit să atacăm periculos poarta lor, așa că meciul s-a terminat la egalitate.
Putem concluziona că au fost mai buni decât noi, au dominat mai mult și au arătat că au o echipă puternică. Partea bună pe care o putem remarca este că avem 6 meciuri fără înfrângere.

FC ARGES: Ducan – Tofan, Turda, Şerbănică, Muşat – N. Popescu (Grecu min.84), Prepeliţă (cpt.), Kevin – Matiş, Buhăescu (Şerban min.46), Blejdea (Barbu min.71).
Rezerve: Agachi – Brînzan, Barbu, Şerban, Grecu, Motroc, Szecui.
Antrenor: Ionuţ Badea
PETROLUL: Lungu – Bărboianu, Olaru, Manolache, Ţicu – Colli, Cioinac (Stefănescu min.46, min.80 Mihăescu) – Gavrilă (Blănaru min.58), Marinescu (cpt.), Tudor – Arnăutu.
Rezerve: Avram – Blănaru, Sîrghi, Ştefănescu, Bratu, Mihăescu, Enache.
Antrenor: Flavius Stoican.

Arbitru: Marian Barbu (Făgăraș)
Arbitri asistenți: Stelian Slabu (Brașov), Mihai Cantemir (Făgăraș).
Arbitru rezervă: Bogdan Neculcea (București).
Observator de joc: Traian Marcu (Sibiu).
Observator de arbitri: Andrei Ioniță (București).