Am asteptat cu interes intalnirea cu UTA. Adversara era considerata cea mai buna echipa a Ligii a doua. Pana la urma a iesit un meci interesant. Am vazut doua echipe bine organizate, care nu au lasat multe spatii libere adversarului. Cred ca rezultatul este echitabil, desi puteam castiga daca Nini Popescu era mai insiprat. Este adevarat ca si oaspetii au avut o ocazie imensa la un corner din prima repriza. Prima repriza a fost dominata de UTA, care a avut 3 ocazii de a marca, in timp ce noi puteam inscrie prin Blejdea. In a doua repriza am presat mai mult, am dominat jocul si puteam inscrie.
Badea a introdus un 4-1-4-1, in timp ce oaspetii au jucat 4-4-2. Badea a jucat acelasi sistem, asa cum a facut-o si cu Metaloglobus. A dorit sa se intareasca la mijloc si sa consolideze zonele laterale din aparare.
Apararea a avut o componenta inedita. Tofan a fost introdus, pe banda dreapta, in postura de titular. Cei doi stoperi au fost Turda si Serbanica. Flancul stang a fost aparat de Musat. In fata celor patru fundasi a jucat Prepelita. A fost singur la inchidere. Linia de patru mijocasi, din fata lui Prepelita, i-a avut in componenta pe Matis, Serban, Kevin si Nini Popescu. Varf a fost ales Blejdea. Matis a fost schimbat cu Danescu. Inlocuirea a fost post pe post, Danescu jucand mijlocas de banda dreapta. Buhaescu l-a schimbat pe Blejdea, Vasile jucand tot varf de atac. Serban a iesit si a lasat locul lui Nastasie. Nastasie a jucat mijlocas de banda stanga, Nini trecand inter stanga.
Oaspetii au fost bine organizati, au jucat compact, nu ne-au lasat multe spatii de joc. Nu degeaba sunt pe locul doi. Antrenorul lor este recunoscut drept un bun tehnician. Noi ne-am ridicat la nivelul adversarului si am stat bine in teren, am luptat fara menajamente, i-am inchis pe mijlocasii si atacantii aradeni. La mijlocul terenului am avut cinci jucatori contra patru de la ei. Sistemul 4-4-2 are aceasta problema, echipa care joaca acest sistem are inferioritate la mijloc daca adversarul aduce cinci oameni acolo. De multe ori nu s-a simtit omul in plus de partea noastra. Pana la urma am jucat bine si puteam si castiga.
In ceea ce priveste evolutia jucatorilor nostri, il putem remarca pe Matis. Acesta a avut cateva executii de exceptie. Foarte bine a jucat si Tofan, care a depus un efort foarte mare. Nini Popescu a alergat mult, a luptat. Pacat ca a ratat acea minge din repriza secunda. Si ceilalti jucatori merita felicitati. S-au daruit si au respectat indicatiile antrenorului. De la Prepelita ne-am asteptat la mai mult. Varsta si accidentarile din ultimul timp si-au spus cuvantul.
Publicul a venit in numar mai mare decat in alte dati. Suporterii si-au incurajat de multe ori favoritii. A iesit o atmosfera frumoasa intr-o zi frumoasa de toamna. (Ioan Popa).