Săptămâna 10-16 februarie se anunță una plină de evenimente care vă vor uimi și lucruri neprevăzute. Spre exemplu, Berbecii vor avea parte de evenimente care îi vor destabiliza, însă nu în plan personal.

Berbec
În viitoarea săptămână sunt importante trei aspecte în zodia Berbec: Luna Albă, Uranus și Marte. Veți avea parte de evenimente șocante, însă nu în plan personal, iar cum Uranus este în rezonanță cu Marte, vă vor scăpa multe lucruri de sub control.

Taur
Marți de anunță intrarea Lunii Albe în constelația voastră, lucru care va șterge cu buretele ziua de luni, când veți avea un start greoi. Partea bună este că se anunță surprize plăcute în segmentul carierei.

Gemeni
Mare atenție la prietenii cu două fețe. Un om din viața voastră joacă la două capete, iar aici trebuie să aveți să aveți grijă și la partea afectivă.

Rac
Conform horoscopului prezis de Mariana Cojocaru, unii nativi vor trăda, însă inconștient. Potrivit contextului astral, cariera voastră are de suferit, iar pentru a trece peste moment, aveți nevoie de un Vărsător.

Leu
Sunteți în negocieri și doriți să vă asociați cu cineva, așa că mare grijă la discuții. Unii nativi pot renunța la prietenii care îi nemulțumesc, iar alții simt nevoia unei noi iubiri.

Fecioară
Atenție mare la bani! Aveți tendința de a arunca cu ei ori de a-i da pe nimicuri, lucru care vă va face să vă luați câmpii când veți analiza bugetul.

Balanță
Nativii zodiei trăiesc un preambul în această săptămână. Însă, dacă lăsați ceva să vă strice starea de positivism pe care o aveți acum, vă poate afecta carieta ori chiar viața de familie. Pentru unii se anunță separare sau divorț, iar pentru alții un început în plan profesional.

Scorpion
Se știe că fidelitatea nu este punctul forte a 80% dintre nativii zodiei Scorpion, iar acest lucru se poate observa în săptămâna aceasta. De asemenea, atenție mare la ce cumpărați și cu cine vorbiți!

Săgetător
Combinația astrală a Săgetătorului, anume Uranus-Marte, este o bombă atomică pentru planul sentimental al acestei zodii. Cei mai mulți pot fi doar în aparență iubiți, lucru pe care îl vor simți în această săptămână.

Capricorn
Puteți avea parte de câteva cumpene existențiale. De asemenea, ar fi nevoie de o verificare a veniturilor, căci sunt posibile pierderi mari de bani.

Vărsător
Vărsătorii sunt spirite superioare, iar acest lucru se va observa în această săptămână, căci vor fi plini de demnitate în tot ceea ce vor face, toleranți și diplomați.

Pești
Grijă la sănătate! Aceasta traversează o perioadă dificilă, semn că ar trebui să aveți mai multă grijă de dumnevoastră. În plan personal, puteți discuta la serviciu cu cineva care nu este partenerul de viașă, însă vă cam face cu ochiul.

Sursa Fanatik.ro