Magistrații instanței supreme au decis, luni, amânarea pe 18 februarie a procesului în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare, deoarece Secțiile Unite se vor întruni în 31 ianuarie pentru a discuta jurisprudența ÎCCJ privind completele de 5 judecători, transmite Mediafax.

Magistrații ÎCCJ au decis, luni, să amâne dosarul angajărilor fictive, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță, pentru data de 18 februarie. Decizia amânării vine după ce săptămâna trecută, au fost sesizate Secțiile Unite pentru a discuta schimbarea jurisrprudenței instanței supreme.Din punctul meu de vedere, ar fi o cerere inadmisibilă, dar instanța a hotărât astfel, urmează pe 31 (ianuarie, n.r.) să vedem ce se întâmplă. Ce decizie a luat instanța. Evident, din punctul meu de vedere, acest complet a fost ilegal învestit, tragerea la sorți a fost legală, repartizarea aleatorie a fost corectă. Așteptăm decizia”, a declarat, la ieșirea din instanță, avocatul lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu.

În urma tragerii la sorți din decembrie, pe rolul Completului 2 de 5 judecători se află dosarul în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajările fictive la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman., informează știripesurse.ro