Președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, reacționează după vizita avută în Argeș de premierul Ludovic Orban. Mînzînă spune că actualul Guvern împrumută sume uriașe la dobânzi astronomice: „În timp ce premierul Ludovic Orban plantează prin Argeș copaci deja înrădăcinați, Guvernul său își bate în continuare joc de țară. Marele “strateg” de la Finanțe, Florin Cîțu, împrumută pe bandă rulantă sume uriașe la dobânzi astronomice.

Guvernul lui Iohannis se împrumută, în medie, cu 77 de milioane de #euro ÎN FIECARE ZI. Unde se duc însă acești bani? Nu vedem sprijin pentru mediul de afaceri, veniturile românilor sunt lovite de scumpiri, alocațiile copiilor nu le majorează – deși Parlamentul a dat lege în acest sens, pensiile nu le cresc, mari proiecte de infrastructură nu se fac.

⁉️Și atunci, pentru ce se cheltuiesc aceste sume împrumutate la dobânzi de trei ori mai mari decât Polonia (1,34%), dublu față de Ungaria (1,88%) ori Grecia (1,84%) și de 20 de ori mai mult decat Bulgaria?

Răul produs de guvernarea #PNL în economie se numără în sute de mii de joburi dispărute, dar și în afaceri dubioase ale celor aflați la putere. Nu sunt bani pentru țară, dar sunt pentru partid și pentru oamenii apropiați de acesta!Un ultim tun: Monica Anisie, ministrul Educației, face o mega-achiziție scandaloasă – pe site-ul Ministerului Educației a fost publicat anunțul privind achiziția a 17 milioane de măști faciale de uz medical de tip II R, valoarea acestui contract ridicându-se la suma de 50 milioane lei, adică 10 milioane euro! O nouă achiziție cu dedicație, așadar, în stilul în care ne-a obișnuit PNL!E treaba lui că se umple de ridicol când se face că plantează copaci. Problema noastră e că premierul Orban și Guvernul lui îngroapă, de fapt, România!”.