Este vorba despre realizarea canalizării pluviale, in comuna Bradu, ale cărei lucrări au fost deja demarate. Anunțul a fost făcut chiar de către primarul comunei, Dan Stroe, pe contul său de Facebook și a strâns deja sute de mesaje de felicitare din partea brădenilor, dar și solicitări pentru modernizarea comunei. Primarul comunei Bradu, Dan Stroe le-a dat asigurări că toate solicitările vor fi rezolvate, precizând însă ca va fi nevoie de timp pentru a fi parcurse toate etapele prevăzute de legea investițiilor publice.

La 1 iulie au fost demarate lucrările de introducere a canalizării pluviale pe strada Principală, de la Pasarela DN65 B până la fosta moară și vor continua cu strada Serelor. În aceste zone vor fi amenajate, în cadrul acestui proiect, și trotuarele.

Primarul Stroe are în acest momento și un proiect de preluare a apelor de pe strada Livezilor, stradă care este inundată la fiecare ploaie torențială. Proiectul va fi gata în câteva zile și vor putea fi preluate apele de pa strada Târgului și dirijate pe străzile Pinului și Mesteacănului astfel încât cantitatea de apă ce va ajunge pe strada Livezilor să un mai pună problema locuitorilor.