Plante de cannabis, semințe și dispozitive de cântărit, mărunțit și consum de droguri au fost descoperite ieri de polițiști, în urma unei percheziții desfășurată în localitatea Nucșoara, județul Argeș.

În ziua de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 32 de ani, din localitatea Nucșoara, bănuit de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În urma percheziției, la locuința acestuia au fost descoperite plante de cannabis, fragmente de substanță vegetală și ustensile susceptibile a fi folosite la creșterea plantelor, prepararea, porționarea și consumul de droguri.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul anului 2019, cel în cauză ar fi cultivat în curtea casei sale, într-un solar, mai multe plante din specia cannabis. De asemenea, ar fi oferit spre vânzare diverse cantități de droguri de risc.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, pentru audieri.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar în activitățile de ieri au fost angrenați și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.