Luni are loc ṣedinţa de Guvern. Premierul Viorica Dăncilă va adopta proiectul privind majorarea salariului minim brut pe țară. De aemenea, se va aproba acordarea celei de-a doua tranșe de fonduri necesare pentru plata facturilor din programele PNDL 1 și PNDL2. Cele două proiecte nu se află însă pe ordinea de zi a ședinței Executivului., potrivit Stiripesurse.ro.

-Proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii -Infrastructura Bazei 57 Aeriană din cazarma 888 Mihail Kogălniceanu.

-Proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii -Punct control şi căi de acces în cazarma 727 Borcea-

-Proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii -Realizare pavilioane noi – centru instruire, magazii, şoproane şi cazarma 525 Focşani.

-Proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii -Lucrări de intervenţie la pavilionul A din cazarma 901 Timişoara-

-Proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii -SPITAL REGIONAL DE URGENŢĂ CRAIOVA-

-Proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii -Modernizare şi extindere capacitate de operare în portul Ovidiu.

-Proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii -Modernizare şi extindere capacitate de operare în portul Medgidia.

-Proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii -Corp învăţământ – cazare şi bazin de antrenamente.