Made in Argeș este prima platformă online locală care face legătura directă dintre antreprenori și clienți

Schimbările aduse de apariția virusului Covid-19 ne-au afectat pe toți într-o oarecare măsură. Regulile impuse de distanțarea socială au lovit direct și în producătorii, comercianții, furnizorii de diverse servicii etc, Argeșul nefăcând excepție. Deși Ordonanțele Militare ne-au ținut la distanță unii de alții, cei mai mulți ne-am reunit în mediul online.

Așa a apărut ideea creării unei platform online care reunește sub aceeași umbrelă întreaga comunitate a antreprenorilor din Argeș. Indiferent că vorbim de o brutărie de familie, o fermă mică, un antreprenor floral sau o berărie artizanală aceștia au posibilitatea să-și listeze afacerea și produsele.

Pe paltforma madeinarges.ro se regăsesc domenii diverse: Produse ingrijire personala, Produse manichiură & pedichiură, Produse alimentare, Aprozar, Sănătate & wellness, Artă și fotografie, Auto, Moto, Gaming, & birotică, Mobilier etc.

Made in Arges este gândită ca o casă de comenzi online. Clientul plasează comanda, care mai apoi este transmisă către producător. Comanda este primită, procesată și livrată de către producător.

Clientul plătește direct producătorului, prin instrumentele de care acesta dispune: numerar sau card bancar. Momentan, platforma madeinarges este pusă la dispoziție cu titlu gratuit. Initiatorii isi doresc ca  economia locală să aibă de câstigat în această perioadă dificilă pentru toți argeșenii.