Sâmbătă, în fața propriilor suporteri, FC Argeș a obținut prima victorie de la începutul anului, partidă disputată în compania echipei Aerostar Bacău, și care s-a terminat cu 2-1 pentru alb-violeți. Scorul a fost deschis de Alin Buleică în minutul 5, egalarea a venit în urma unui penalty executat de Cătălin Voicu, în minutul 55. Din acel moment și până în minutul 88, ai noștri au mai avut câteva ocazii, pe care însă le-au ratat. O pasă bine plasată de Bogdan Vișa îi dă ocazia lui Andrei Nilă să înscrie fără drept de apel din partea apărării adverse.

Victoria de astăzi aparține în egală măsură și antrenorilor reveniți la cârma echipei din Trivale, Augustin Eduard – Paul Ciobanu, dar și suporterilor care au aștepat o minune. Însă, adevărata minune abia acum intervine. In 2017, pe 8 noiembrie, Eduard și Ciobanu preluau pentru prima data banca tehnică a FC Argeș. Atunci, ai noștri au jucat în compania lui CS Afumați. Și atunci, ca și acum, ne aflam tot în Liga 2. Meciul pare tras la indingo. La începutul partidei, FC Argeș deschide golul, egalarea vine tot în jurul minutului 50, și tot dintr-un penalty, iar golul victoriei este înscris la finalul partidei de același Nilă. O coincidență norocoasă, sau pur și simplu un plan divin aproape ironic, croșetat însă în favoarea uneia dintre cele mai iubite echipe din România, de parcă Dumnezeu s-ar fi născut în Trivale. Și de-a drepta i-a stat mulți ani, Nicoale Dobrin.

La finalul meciului, Augustin Eduard a mers să salute galeria care i-a răspuns frenetic. Nici jucătorii nu ”au scăpat” de aplauzele suporterilor.