Vineri, 6 decembrie, incepand cu ora 18.00, sala de spectacole a Casei de Cultura a comunei Bascov va gazdui spectacolul ” Mos Nicolae la Bascov”, un spectacol dedicat tinerilor. Invitatul special va fi Lino Golden, unul din cei mai iubiti interpreti ,care in anul 2019 alaturi de Alex Velea, Mario Fresh si Rashid, au infiintat trupa Golden Gang, cu care au lansat in acelasi an si primul album ’10 din 10”.
In spectacol vor evolua si tineri bascoveni: Anisia Stanca, Antonia Rizea, Alida Sandu, Maya Bastani.;deasemenea va avea loc o demonstratie de karate Ashihara, sub indrumarea instructorului Florin Neacsu.
Tinerii artisti vor primi cadouri din partea sponsorilor: Medical Tours Company si Generali , iar Primaria Bascov va oferi , de asemenea ,pachete tuturor celor prezenti in sala de spectacole.Ca element de noutate , anul acesta , tinerii vor avea parte de o surpriza care ii asteapta in holul institutiei :CASUTA CU SURPRIZE , un colt de poveste de unde toata lumea va pleca cu o amintire marca FOTO-MINUTO -Cabina foto, se arata intr-un comunicat de presa.