Fotbalul, asemeni toatei societăți române,  trece printr-o perioadă grea. Nu ne mai legăm șireturile în grabă să ne ducem la stadion, nu mai urcăm într-un suflet dealul în Trivale, cântând. Ne lipsește fotbalul și tot ce înseamnă el…băieții nostri. Cu toate acestea, fotbaliștii își văd de meseria lor, de antrenamente chiar și de acasă. Știri de Pitești a obținut un interviu cu antrenorul secund al Naționalei, fost fotbalist și antrenor al lui FC Argeș, Nicolae Dică.

Să aflăm ce fac oamenii ăștia devotați care joglează cu mingea, în vremea COVID 19.

Reporter: Cum îți petreci timpul în această perioadă?

Nicolae Dică: Incerc să mă mențin în formă, fac sport, stau cu familia…Să știi, că nu mă dau la o parte nici  de la treburile casnice.” (râde)

Reporter: Cât de greu le va fi fotbaliștilor să-și reintre în formă?

Nicolae Dică: Fiecare antrenor și-a făcut un plan și le-a spus fotbaliștilor ce trebuie să facă acasă. Sigur, nu e ușor, dar, nu-ți imagina că dacă începe campionatul în mai, nu intră mai înâinte în pregătire. M-ai intrebat dacă este un efort financiar pentru cluburi, normal că este. Referitor la echipa Națională, ni s-a tot amânat meciul cu Islanda, dar, noi ne pregătim acasă și suntem optimiști. In altă ordine de idei, vă rugăm să stați acasă, copiii mei o fac, eu o fac, sportivii o fac, să ne revedem cu bine!