Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că pentru a sasea serie din acest an, cu date de plecare in perioada 31 mai –・3 iunie 2019, i-au fost repartizate 57 de bilete de tratament balnear in statiunile: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Olanesti, Moneasa si Pucioasa. Repartitia poate fi consultata la sediul institutiei, cat si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face in perioadele 13 – 22 mai 2019. Persoanele carora li s-a alocat bilet de tratament balnear, sunt anuntate prin mesaj scris la numarul de telefon mobil indicat in cerere.

Au ramas 6 bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitari, in statiunile Bala si Pucioasa.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2019 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.