Noi știm că în campanie politicienii o iau razna mai mult decât de obicei, dar PNL Argeș dă peste cap toate normele unei campanii electorale. Lăudându-se cu periplul celor de la centru prin județ, Adrian Miuțescu posteză o poza cu el, cu Ludovic Orban și Sigfried Mureșan, la care menționează ceva de genul: ”CE FRUMOS E ÎN ARGEȘ”! Doar că poza este făcută într-un restaurant din Finlanda, unde se poate consuma o brânză deosebită, la un preț deosebit. Deh, urmașilor Brătienilor le pute brânza de la ciobanii noștri. Restaurantul se numește Kappeli iar aici puteți vedea despre ce este vorba.

Iată si postarea originala de pe pagina PNL Argeș:

ADRIAN MIUȚESCU: „ARGEȘUL VA EVOLUA ÎN SENS EUROPEAN INCEPÂND CU 26 MAI!”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vizitat des județul Argeș în ultima perioadă, dat fiind că această zonă are nevoie de un impuls liberal. Adrian Miuțescu a declarat:
” Argeșul este zonă de importanță maximă în sensul legării Țării Românești de Transilvania printr-o autostradă, iar nouă ne este clar că doar liberalii pot face acest lucru. Sunt convins că Argesul va evolua în sens european, începând cu 26 mai!”
Alături de Ludovic Orban, a fost foarte des prezent în Arges și europarlamentarul Sigfried Mureșan.
„Le mulțumesc colegilor mei ca vin alaturi de echipa PNL ARGES ori de cate ori au timp! Prezența lor ne motivează și ne insuflă optimism!” – a mai spus Miuțescu.

PS 1. Citiți pe menu ce scrie – Kappeli.

PS. 2. De aia vă bat și copiii din Argeș la alegeri, la toate! Poate îi dovediți la ierbar.