Duminică seară, politiștii din Campulung au fost sesizati pentru o interventie privind faptul ca niște tineri acultau muziăa cu volumul foarte ridicat.  Ajunși la fața locului, în localitatea Balilești,  politistii au găsit doi barbați  care îl serbau pe fratele unuia dintre ei, un minor de 16 ani. Cu ocazia intervenției, persoanele care se aflau în curte, respectiv un minor de 16 ani și doi bărbați de 26 și 28 de ani, toți din Bălilești, au refuzat să dea relații pentru stabilirea identității, bărbatul de 28 de ani devenind agresiv, adresând amenințări și lovind pe unul dintre polițiști.
Bărbatul a fost imobilizat, iar toți cei trei au fost legitimați și conduși la sediul poliției, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung.
După administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.
De asemenea, minorul de 16 ani și bărbatul de 26 de ani au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor specifice stării de urgență, cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei.

Foto descriptiv