Peste 200 de persoane, locatari ai blocului de locuințe sociale Coremi, vor beneficia de îmbunătățirea condițiilor de locuit, ca urmare a implementării, de către Primăria Municipiului Pitești, a proiectului „Integrat! Nu asistat! Dezvoltarea socială și economică a persoanelor defavorizate din sud-vestul municipiului Pitești”.

În prezent, se află în derulare procedura de atribuire a contractului de proiectare și execuție lucrări de construcții aferente obiectivului de investiții ,,Modernizare bloc locuințe sociale Coremi”, în cadrul căruia se vor realiza următoarele intervenții: construirea de balcoane și închiderea acestora cu tâmplărie performantă energetic pentru fiecare apartament; extinderea rețelei electrice interioare existente în balcoanele nou înființate; asigurarea accesului din fiecare apartament în balcoanele nou înființate; lucrări de reparații acolo unde acest lucru este necesar.

Proiectul implementat de către Municipiul Pitești, în cadrul căruia se regăsește și obiectivul mai sus menționat, este finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, având o valoare totală de 20.113.023,81 lei.