În data de 22.11.2019 în județul Argeș a avut loc ședința Consiliului Director al Asociației Administratorilor de Păduri din România (AAP). AAP este o asociație profesională de utilitate publică și care reunește ocoalele silvice private din România gestionând peste 25% din totalitatea pădurilor țării.
Cu această ocazie semnalăm Domnului Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor existența noastră și ne punem la dispoziție expertiza profesională în domeniul pădurilor și considerăm că un management adecvat al pădurilor nu se poate face fără proprietari, administratori, profesioniști din domeniu și reprezentanți ai societății civile.
Noi credem că cea mai importantă problemă a sectorului forestier, fără de care nu se poate face un management performant, este slaba finanțare a cestui domeniu.
Prioritățile de finanțare vi le vom comunica dacă veți avea ,,bunavoința” să ne introduceți și pe noi pe agenda dumneavoastră prezentîndu-vă totodată și date despre ,,moartea clinică a sectorului forestier” (dacă sunteți interesat)., se arată într-un comuniact de presa remis stiridepitesti.ro.