Mijlocaşul ofensiv Robert Grecu, care în debutul acestui sezon competiţional a evoluat la Astra Giurgiu, a revenit la echipa din Trivale.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a semnat cu echipa noastră un contract valabil pentru următoarele două sezoane. Robert Grecu a început să practice fotbalul de la vârsta de 5 ani. Primii paşi spre performanţă i-a făcut la LPS Aripi Piteşti, iar în 2011 a ajuns la Academia Hagi. A fost internaţional de juniori la toate loturile, de la U13 la U19. A lucrat cu Florin Răducioiu, Costel Gâlcă şi Constantin Enache. A fost convocat şi de Daniel Isăilă la lotul de tineret U21. Grecu a mai evoluat la echipa din Trivale, în sezonul 2016-2017, reuşind să promoveze în Liga a II-a cu SCM Piteşti. Robert a marcat 12 goluri în Liga 3, fiind unul dintre cei mai buni fotbalişti ai alb-violeţilor. În sezonul 2017-2018, mijlocaşul a evoluat şi pentru FC Argeş în 24 de partide, reuşind să marcheze 4 goluri., conform paginii oficiale a clubului.

Robert a declarat pentru Stiri de Pitesti:”Sunt foarte fericit ca am avut sansa sa ma întorc din nou acasa! Ma bucur ca cei din conducere și cei din staf au încredere in mine și vreau sa le multumesc pe aceasta cale ca mi au dat sansa sa revin unde m-am simțit cel mai bine! O sa incerc sa imi fac treaba cât pot de bine ca sa-mi ajut echipa sa și îndeplinească obiectivul. Nu stiu încă pe ce post voi juca, oriunde consideră antrenorul că este nevoie de mine!”

In această seara, FC Argeș joacă în deplasare, de la ora 19.00 cu C.S. Mioveni. Așa cum era de așteptat, Robert Grecu nu va evolua, el sosind la Pitești abia aseară.