S.C. APĂ CANAL 2000 S.A. Piteşti organizează concurs pentru ocuparea unui post de inginer pentru culegere, gestionare şi analiză date geospaţiale (GIS), în cadrul Direcţiei Implementare Proiecte.

Sarcinile de bază ale postului de inginer constau în desfăşurarea activităţilor necesare pentru implementarea programelor de investiţii: monitorizarea/sprijinirea activităţilor de proiectare de lucrări/ execuţie de lucrări/ servicii de culegere, gestionare și analiză date (GIS), având ca obiective extinderea/ modernizarea/ reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare în conformitate cu prevederile legislaţiei în domeniu.

Cerinţe pentru participare la concurs: absolvent al unei facultăţi de inginerie cu diplomă de licenţă sau examen de diplomă în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Condiţii pentru participare la concurs:

– capacitate ridicată de gestiune și organizare a lucrărilor în teren și birou;

– cunoștințe de bază utilizare PC – Office (Word, Excel, etc.);

– cunoștințe de bază în utilizarea bazelor de date și platformelor CAD/GIS;

– capacitate de înţelegere a aplicațiilor și activităţilor tehnice;

– responsabilitate și capacitate de a respecta termenele proiectelor.

Concursul se face pe bază de interviu ce include și aspecte practice.

Bibliografia de concurs poate fi consultată pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro la secţiunea „Anunţuri“.

Candidaţii vor depune un curriculum vitae (CV) şi copii ale: actului de identitate, documentelor care atestă nivelul de studii şi calificarea în domeniu, carnetului de muncă/ adeverinţelor de vechime în muncă (după caz), la ghişeul unic situat în municipiul Piteşti, bulevardul I.C. Brătianu nr. 24A, judeţul Argeş, până la data de 04.11.2019, inclusiv, orele 16.00.

Pentru informaţii suplimentare puteți suna la telefonul 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 08.00 – 16.00.