Poliţia Argeş informează că programul de testare a persoanelor în vederea reducerii perioadei de suspendare pentru ziua de joi, 21 noiembrie 2019, nu se va susține, urmând ca programul să fie suplimentat în ziua de luni, 25 noiembrie a.c., începând cu orele 16:00.
Restul programului la acest ghișeu rămâne nemodificat, astfel că testarea se va putea susține în continuare în trei zile ale săptămânii, după următorul program:
Marți, începând cu orele 10:00
• Miercuri, începând cu orele 10:00
• Joi, începând cu orele 16:00
Reamintim persoanelor care doresc să se înscrie pentru susținerea testării de reducere a perioadei de suspendare a permisului de conducere să se prezinte la sediul Serviciului Rutier Argeș, din Pitești, str. Victoriei nr. 60, cu 30 de minute înainte de începerea testării, cu documentele necesare, în vederea înscrierii la testare.
Informații utile privind restituirea documentelor, reducerea perioadei de suspendare, precum și aspecte de ordin legal din domeniul poliţiei rutiere puteţi accesa gratuit la link-ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/informatii-de-la-politia-rutiera .
Totodată, informații utile privind programul de lucru al tuturor ghișeelor puteți accesa gratuit la link-ul: https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/programul-cu-publicul-al-ghiseelor .