După ce prefectul Emilian Dragnea a semnat ordinul de încetare a mandatului primarului Piteștiului, Cornel Ionică, o alta problema frământă societatea piteșteană: „Ce se întâmplă cu secretarele celor 3 cabinete principale (primar și viceprimari)?”. Viceprimarul Sorin Apostoliceanu a fost numit primar interimar și, asa cum este normal, avea o doamnă secretară. Cornel Ionică a plecat (deocamdată) de la primărie, pentru că el a declarat că va contesta semnătura prefectului și există posibilitatea să se întoarcă, și, bineînțeles, că și el avea o secretară. Întrebarea crucială care se ridică prin târg, este ce se întâmplă cu aceste secretare aflate în bătaia vântului ? Una a rămasă fără aparținător, adică vicele Sorin Apostoliceanu, iar cealaltă ar trebui, sau nu, să treacă în subordinea noului primar, fiind în trecut secretara fostului primar. Este o chestiune asemănătoare cu sceneta lui Horatiu Mălăele, „Nebun cu nervii”, când nu mai reușea sa deslușească ce grad de rudenie mai are cu tatăl sau după ce el s-a căsătorit cu o văduvă, iar tatăl sau cu fiica soției lui, devenind astfel socrul sau dar și bunicul viitorului copil.

În fine, pana se vor elucida cine și cu ce secretară va rămâne la cabinet, prima secretara a instituției, adică fosta angajata a fostului primar, și eventuala secretara a actualului , a fost surprinsa într-o parcare ilegală. Pe amărâtul ala de trotuar de la Trattoria, despre care am tot scris, și – a parcat minunata mașină Range Rover. Spuneam și atunci, în multele dați, când mai informam și Poliția Locala, ca deși în zona se afla 2 parcări cu plata, piteștenii prefera să blocheze cu mașinile singura cale de acces pe acolo. O mama cu un cărucior sau o persoană cu dizabilități nu  au cum să se strecoare pe lângă mașinile parcate pe principiul „cocalari de oraș .

În alta ordine de idei, bine naiba, că nu l-au schimbat și pe viceprimarul Laurențiu Zidaru, va dati seama ce degringolada dramatica se producea în rândul secretarele de la primărie? Asta ca sa nu mai zicem ca-și pierdeau și locurile de parcare pentru mașinuțele lor de bugetare.