Nicolae Georgescu, un deputat PSD din Argeș (nu-i nicio problemă dacă nu-l știți) anunța cu mare emfază că a început să-i miroasă urât social-democrația și părăsește PSD Argeș pentru  Victor Ponta – șeful unui partid care nu a avut niciodată de-a face cu PSD.

Iată de declara atunci:”Am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc şi în care mă regăsesc în ceea ce priveşte respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în judeţul Argeş am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”. Voi susţine lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Creţu vor şti să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene, necesare inclusiv dezvoltării judeţul Argeş.

Și ce declară acum. Ce este domn deputat, după trei săptămâni de reflecție ați ajuns la conculzia că tot lângă PSD aveți mai multe șanse să vă recuperați  resursele (morale) pe care le-ați investit ca să ajungeți deputat?  Și cât de disperați sunt cei de la PSD să primească înapoi un personaj ca Georgescu – și limitat și trădător?

„După trei săptămâni de reflecție, am înțeles, mai bine mai târziu decât niciodată, faptul că mandatul de deputat obținut în 2016 reprezintă expresia votului dat Partidului Social Democrat de către cetățenii din județul Argeș.

Consider că decizia de trecere la o altă formațiune politică reprezintă o formă de distorsionare a votului din Parlamentul Romaniei și că, ceea ce înseamnă reprezentativitatea cetățenilor, se anulează.

De asemenea, nemulțumirile punctuale și personale nu pot fi puse în balanță cu rolul major al conducerii PSD Argeș, al tuturor primarilor PSD din județ, al reprezentanților de organizații, al celei mai mari și puternice organizații PSD, cea a Municipiului Pitești, în alegerea mea ca deputat.

Drept urmare, începând de astăzi, mă regăsesc în organizația municipală a PSD Pitesti și vreau să reprezint, prin votul meu, așa cum am făcut-o de la începutul mandatului până astăzi, fără nicio sincopă, interesele celor care mi-au dat votul, ale tuturor cetățenilor județului Argeș”, anunţă Georgescu într-un comunicat., după care și-a sters și contul de Facebook.