După semnarea ordinului de încetare a funcției de primar deținută pana astăzi de Cornel Ionică, clasa politica reacționează. USR nu saluta decizia prefectului Dragnea, pe card o considera tardiva și o bătaie de joc la adresa piteștenilor.

„2 oameni și un partid și-au bătut joc de piteșteni și sper ca piteștenii să nu uite prea curând numele Cornel Ionică, Emilian Dragnea și PSD.

Cornel Ionică a fost declarat incompatibil în primăvara lui 2016. PSD n-a avut o problemă să susțină un primar incompatibil, trimițându-l la plimbare pe Pendiuc care era cercetat de DNA. În toamna trecută Ionică a pierdut definitiv procesul cu ANI și prefectul Emilian Dragnea a ”evaluat juridic” cele 2 pagini timp de aproape 6 luni, cât îi permite legea, până să emită ordinul de încetare a mandatului. A tras de timp cât a putut.

Sfidarea va continua. Ionică va ataca ordinul prefectului în instanță în următoarele 10 zile și se va agăța de scaun cu toată puterea, deși în aproape 3 ani de mandat nu a făcut decât serbări și a plimbat planșe 3D cu săli, poduri și stadioane prin conferințe de presă.

Fără normalitate, etică, morală și bun simț în politică nu o să se schimbe țara. „, se arata într o postare semnată de deputatul USR Argeș, Ionuț Moșteanu.