Joi, în ședința Consiliului Local Pitești, viceprimarul Laurențiu Zidaru a cerut diminuarea bugetului alocat sportului și mărirea subvenției pentru Filarmonică. După ce Știri de Pitești a publicat articolul referitor la această dezbatere care poate fi citit AICI, piteștenii au reacționat pe rețele de socializare condamnând cerințele viceprimarului. Redăm câteva dintre mesajele locuitorilor urbei:

Să se taie de oriunde, nu de la sport

E tot ce ne -a rămas curat si e păcat lăsați copiii sa faca sport sa faca miscare macar pentru sanatate si este o. K.!

 Zidaru e la fel de p… cum era si cand preda informatică la nr 7.

Ce rezultate notabile au indivizii aia de merita 8000 de lei pe luna? Tot felul de meserii aberante platite regeste! Pt 3, 4 cantari pe luna? Am innebunit de tot ca natie!

Domnul Zidaru se trage din neamul lăutarilor ? De când este vice ce a făcut ? Este un monument al….nu vreau să spun direct, îmi aduc aminte că a făcut o gafă la care a primit o replică pe măsură de la domnul Gentea…..dacă țin minte……mai pune mâna pe carte….probabil se pricepe mai mult la țambal.

De asemenea, tot Laurențiu Zidaru este cel care a sesizat Curtea de Conturi, în vara anului 2019, cum că bugetul echipei de fotbal ar fi problematic. A fost nevoie de o intervenție la Curtea de Conturi pentru clarificarea situației în regim urgență pentru a ni se acorda dreptul la promovare, acțiune inițiată de Cristian Gentea, președintele FC Argeș.

In altă ordine de idei, bugetul Filamonicii pe 2020 este de 5,8 milioane de lei, al Centrului Cultural de 2, 6 milioane de lei iar al lui FC Argeș 4,2 milioane lei. Dacă tot e pus pe tăieri, îl sfătuim pe viceprimar să mai taie din salariul lui de 100 de milioane, suma respectiva fiind redicționată către ce domeniu dorește domnia sa.