Meci cu mari emoții în Trivale. FC Argeș a întâlnit pe Farul Constanța, pe teren propriu, meci care s-a terminat cu scorul de 2-2.

Deși FC Argeș a obținut un egal, jocul pe ansamblu, nu s-a ridicat nici de data aceasta la nivelul așteptărilor suporterilor. Ionuț Badea a reușit, totuși, un egal după meciul total neinspirat de la Severin, unde FC Argeș a pierdut în fața echipei Viitorul Pandurii.
La scorul de 2-1 pentru Farul, fanii au explodat. Redăm câteva dintre mesaje de pe internet.
Nu jucam nimic,din nou!
Nimic nou sub soare… ne facem de râs ca de obicei!!!
Miracol era sa fi batut la 2-3 goluri diferenta, însa de unde si, mai ales, cu cine?!?!
Va rog eu frumos, nu mai trageți la promovare, că ne mințiți degeaba. Încercați pentru la anul!
Să-i spuneți lui Jean să îl învețe pe Cătălin (nr. Jean Barbu,fost jucător al lui FC Argeș, actual membru în staf-ul clubului) cum se execută un penalty!
Avem jaloane și în poarta o gluga de coceni! Astia n-au ce căuta la FC Arges!

Și galeria a avut momente când a scandat arătându-și dezamăgirea: ”Nu meritați la FC Argeș să jucați! Plecați, plecați!”
In schimb, galeria lui Farul a scandat: ”Nicolae Dobrin, Nicolae Dobrin!”

Cel mai prolific golgheter al lui FC Argeș, din acest campionat, Andrei Blejdea, care a înscris și azi un gol, salvând situația, a declarat pentru Știri de Pitești: ”Sunt supărat că am pierdut 2 puncte, orice punct pierdut acasă mă dezamăgește. Am reușit să înscriu 5 goluri până acum, dar nu asta e important. Referitor la întrebarea dvs, ce s-a întâmplat azi, echipa a jucat bine, a controlat jocul, am avut ocazii, am înscris, apoi după pauză au apărut și probleme, am ieșit de la cabine deconcentrați, și în fotbal, când nu joci fotbal se vede…”

Fc Argeș-Farul, 2-2, pentru argeșeni a înscris Blejdea și Alexe. La acest moment ne aflăm pe locul 10, cu 17 puncte în spate față de lider, și un meci mai puțin disputat, în coborâre rapidă de pe locul 6, unde se aflau vulturii la plecarea fostului antrenor, Nicolae Dică.

Cronica meciului realizată de Ioan Popa

Ionut Badea s-a reintors pe Stadionul Nicolae Dobrin cu un egal in compania Farului. Badea a jucat un 4-2-3-1. Raspunsul lui Zicu a fost un 4-3-3. Prima repriza a fost controlata de ai nostri si a avut de toate. Blejdea a marcat, s-a ratat un penalti de catre Barbu, cel care obtinuse lovitura de pedeapsa. Farul a avut o bara si un gol anulat pe motiv de ofsaid. S-a jucat frumos, s-a alergat mult si am avut 45 de minute care au satisfacut pe cei prezenti in tribune.

Repriza a doua a fost controlata de Farul in primele 35 de minute, cand am fost dominati total. Doua goluri in poarta noastra, un joc dezorganizat al Argesului, probleme in toate compartimentele echipei pitestene, dominare totala a Farului erau argumentele unei victorii a constantenilor. Totul s-a reintors prin golul lui Alexe, dat in urma unei faze fixe. Puteam obtine toate cele trei puncte din alta faza fixa, executata de Popescu si la care Serbanica a trecut putin pe langa mingea care putea intra in poarta. Dintre ai nostri, putem sa-l remarcam pe Blejdea, cel care a marcat si a centrat la golul doi. Grecu a avut o evolutie frumoasa in prima repriza. Prepelita a jucat modest. El a fost pus sa joace la inchidere, alaturi de jucatorul de culoare. Portarul nostru ne-a dat dureri de cap, la cateva interventii. Ceilalti baieti nu au prins o forma buna, nu au avut mari realizari. Pana la urma, meciul s-a terminat cu un 2-2 echitabil si cu mari emotii pentru noi. Jocul ne da de gandit cu privire la evoluțiile următoare.