Sătui să le mai dea țepe unii dintre clienți, taximetriștii piteșteni au început să-și facă publice poveștile. Deși ne-am aștepta să existe un tipar al clientului, cei care pleacă fără să plătească sunt de la copii, până la doamne respectabile, de o anumită vârstă.

Iată câteva dintre exemple, așa cum sunt prezentate de taximetriști:

Doamnă respectabilă, 38-40 de ani. Urcă în taxi în stația Câmpineanu, cere în Gavana 3, bl A9. Spune că revine imediat, intră în scară și iese pe partea cealaltă.

Uneori clienții nu gasesc taxi pt comisioane. Iată una dintre cauze! Tipul ăsta e mai original. Cere comision Mcdonald’s, 12 oferte a vrut. Iese cu încă unul la Bl 9 pe Craiovei si încearcă să ia produsele fără să plătească spunând că vrea să verifice continutul până coboară prietenul cu banii. Văzând că nu i le dau până nu aduce banii, a rupt-o la fugă pe lângă bloc. Bietul băiat, s-a culcat flămând!

Un pustan de 16-17 ani, se urcă in statia de taxi Trivale 1 si cere pe Craiovei la Bl 13. Are o pungă in mână cu ceva, spune că ia niste bani de la un prieten si revine pt a merge inapoi. Lasă punga ca zălog, coboară si fuge. Mie mi-a lăsat in pungă niste adidași găuriți, luați din tomberon precis . Zice că e fotbalist și joacă la Atletico Bradu!

Ăsta vroia la Băbana si promitea că dă banii acasă. Dar nu vroia să fie filmat când promite că plătește și să trimit filmarea unui coleg cu care susținea că e prieten bun si poate garanta pt buna lui credință. Bineinteles că Marius nu-l cunoștea. A plecat pe jos teleap-teleap 20 km la 3 noaptea!

Atenție, limbaj licențios.