S-a oripilat Bucureștiul că au cântat juniorii lui FC Argeș un cântec de galerie dedicat marelui Dobrin. Așa că, un ziar din capitală, titrează leșinat de îngrijorare față de viitorul fotbalului românesc: Imagini îngrijorătoare din autocarul juniorilor lui FC Argeș! Antrenorul a dat tonul scandărilor: „Cu cuțite i-om primi!”… Și continuă cu aceeași teamă față de scandările unor copii de 15 ani: ”Pe lângă laudele aduse fostului mare fotbalist piteștean, strofele conțin și versuri cu un mesaj care încurajează la violență fizică împotriva adversarilor și a rivalilor din București.”

Daniel Pop, cel care i-a însoțit pe juniori în cantonamentul din Franța, ne-a declarat: Sunt juniorii de la echipa a doua care jucau în județ și câțiva copii de la Nicolae Dobrin pe care am vrut sa-i vedem la treaba. Când ne-am întors din cantonament, din Franța, pe drum am cântat tot felul de imnuri și cântece de galerie, dar fară obscenități. Se pare că domniile lor nu înțeleg că acolo este o hiperbolă….Nu aș fi permis niciodată expresii obscene.Sunt mândru de Nicolae Dobrin și de faptul ca, copiii vor să învețe cântecele din galerie. Nu am văzut presa din București să ia atitudine față de primarul și oficialii de la Clinceni când ne înjurau ca la ușa cortului sau strigau ce se strigă contra FRF!”

Deci, cea mai mare problemă din fotbalul românesc, sesizată cu ”îngrijoare” de presa centrală sunt juniorii lui FC Argeș și un cântec dedicat lui Nicolae Dobrin, cântat de toți piteștenii. Ce pudici au ajuns oamenii de stadion și de presă!
Să-l mai scultăm o dată, zic…dar de data aceasta cu îngrijoare față simțul lingvistic al presei respective. Dați sunetul la maxim!

Foaie verde măr domnesc
În fotbalul românesc
S-a născut un jucător
Un maestru și-un dribleur
Toți se miră și se-ntreabă
Nu cumva e «Perla Neagră»?
Păi, însă acest jucător
E din Dealul Piteștilor
Păi, bă, Dobrine, știi că ești
Rege mare la Pitești
Regele balonului
Și maestrul sportului!
Și-n retur când or veni
Păi cu cuțite i-om primi!
I-om tăia, i-om spinteca
Sare multă noi le-om da
Să vadă bucureștenii
Cât de-ai dracu-s piteștenii!”