Clubul FC Argeș a hotărât să nu mai bugeteze echipa de rugby, din cauza lipsei de copii interesați de acest sport. Clubul primea o finanțare de 800 de milioane pe an, dintre care aproximativ 600 de milioane de lei vechi însemnau numai salariile antrenorilor. Mai mult, echipa s-a retras din competiții, tot din lipsa de sportivi. Mai mult, într-o notă explicativă, antrenorul spune că nu a reușit să atragă copii interesați de acest sport. In anul 2018, calendarul competițional a constat în 4 acțiuni:3 jocuri amicale și unul oficial și nici nu există o echipă de seniori care să-i preia pe juniori.

Joi seara, în Consiliu Local Pitești, Cristian Gentea a explicat situația. In paralel, președintele ALDE, Cătălin Gherzan a venit cu antrenorul și cu câțiva tineri pentru a pune presiune pe președinții clubului FC Argeș, mișcare desființată de Gentea: ”Să nu-și facă publicitate gratuită pe numele Gentea!”

De asemenea, președintele FC Argeș, Dragoș Șerban a explicat: ”Ușa noastră este deschisă oricărei entități private care vrea să se folosească de terenurile și vestiarele clubului. Echipa de rugby nu mai avea competiții, practic a jucat doar câteva meciuri tot anul, și acelea amicale. Nu ne mai permitem să dăm 800 de milioane pe an unei secții fără rezultate, ba mai mult, fără sportivi. Avem alte secții care au dat campioni naționali și europeni, cum ar fi karate, judo, box și unde am putea folosi acești bani.”