In această perioadă, la București, a avut loc campionatul Open ADCC organizat de ADCC România și Asociatia Pro BJJ. Competiția se defășoară  în cadrul expoziției Fan RXF, la Tiger Classic București, fiind mai mare festival sportiv din România.

Clubul Rio Grappling Pitești a participat cu trei concurenți:  Alexandru Rosescu, Alexandru Neacsa si Mircea Munteanu și s-a întors acasă cu 2 medalii. Astfel, Alexandru Rosescu a câștigat medalia de argint iar Alexandru Neacsa, un binemeritat bronz.

Sensei Mihai Vătafu: „Și de data aceasta, elevii clubului Rio Grappling Pitești s-au întors cu medalii acasă, luptătorii noștri câștigând argintul și bronzul. Clubul nostru de BJJ îi  așteaptă pe piteștenii de toate vârstele să decopere ineditele tehnici ale acestui stil, și de ce nu, să fie următorii campioni.”

Antrenamentele se desfășoară luni și joi, ora 20.00 si duminica de la ora 18.00. Ne găsiți pe strada Egalității, fostul bar Dark iar mai multe lucruri despre noi, puteți afla pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/bjjpitesti/