După meciul din Cupa României dintre Flacăra Horezu și FC Argeș, meci câștigat de vâlceni cu 2-1, Nicolae Dică s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluția unora dintre jucători. Atât de profundă a fost lovitura primită după frumoasele victorii obținute în Liga 2, și pe fondul manifestării verbale suburbane a unor suporteri, încât antrenorul alb-violeților se gândește serios să plece. In această seara, Dică va avea o discuție cu conducerea clubului și va decide dacă mai rămâne în Trivale. Aflând de posibilitatea ca antrenorul nostru să ne lase acum când echipa este pe locul 5, din cauza unor jucători care au încurcat gazonul cu parcul, fanii au reacționat în mediul online:

”Dica, nu fii copil….Lasa-i in durerea lor!”

”Te rog sa fii un Dan Petrescu la FCArges.Vrem să te știe de șef. Altfel nu merge. Ieri nu au jucat nimic. Pe islazul de la Horezu ne-au dominat 90%din meci. Rar mi-a fost să văd o echipă de liga 3 să domine așa clar o echipă care vrea promovarea în prima liga.”

”Dicane, ” nu te da la fund” , stai aici si nu mai baga pe nimeni in seamă. Fa ți treaba asa cum știi si urecheaza-i pe jucători. Asta e! Poate vreodată, reușim si noi, pitestenii, argesenii, FC Argeș in liga 1. Forzaviola. Câștigăm duminică si avem șanse de promovare cu o constanță buna in joc.”

”Dica ar trebui să nu mai iei in seama ce tot vorbeste lumea, lor nu le convine niciodata nimic.Si asa ziși suporteri care sunt mari fani pe facebook ar trebui să meargă si la stadion sa sustina echipa macar la meciurile de acasa.
Eu unu am incredere ca totul va fi bine si vom fi acolo sus unde vrem noi.”Nicolae Dică a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a dat clubul FC Argeș și antrenorul care a dus FCSB în Europa League.