Joi după amiază a avut loc o şedinţã CL pentru aprobarea finanțãrii FC Argeș. Consilierul municipal, Cristian Gentea și președinte al lui FC Argeș, a ridicat problema banilor, spunând că suma propusă de primărie nu ajunge, adică 20 de miliarde de lei. De aceea, în perioada următoare vor semna contracte de sponsorizare de 2 miliarde de lei vechi, plus că mai are câteva promisiuni de la firme mari din București. Cu 3 firme din Pitești deja au fost semnate niște contracte.

Problema ivită săptămâna trecută, la ședința CL, când secretarul primăriei, Cãtãlin Cãlugãru, spunea clar că nu este legal, opunându-se finațării FC Argeș, nu a trecut nedezbătută. Primarul Cornel Ionică ținând să precizeze că nu a vrut să-l lucreze politic pe colegul său de partid, Cristian Gentea, posibil candidat la primăria Pitești.

In schimb, Cristian Gentea s-a declarat mulțumit și ne-a declarat că vor urma să vină și alti bani la FC Argeș! Suporterii pot respira ușurați, în sfârșit, după ani de întrebări chinuitoare și așteptări dezamăgitoare.