Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Piteşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Piteşti, cu sprijinul Direcției Operaţiuni Speciale-Brigada de Operațiuni Speciale Pitești, au depistat în flagrant delict patru persoane, care ar fi oferit spre vânzare aproximativ 3 kilograme de cannabis.

În cursul zilei de 20 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Piteşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti, au acţionat pentru destructurarea unei grupări având ca preocupare traficul de droguri de mare risc ce acţiona pe raza judeţului Argeş.

Aceştia au depistat în flagrant, pe raza municipiului Curtea de Argeș, trei persoane cu vârste între 21 şi 52 de ani, toţi din municipiul Curtea de Argeş și un cetățean grec de 46 de ani, care ofereau spre vânzare aproximativ 3 kg de cannabis, contra sumei de 14.000 de euro.

Pentru administrarea probatoriului, după depistarea în flagrant, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost descoperite două pachete cu aproximativ 15 g de substanță vegetală susceptibilă a fi cannabis, ustensile folosite la porționarea și ambalarea substanțelor halucinogene, precum și suma de aproximativ 2.800 de euro și 1500 de lei.

Patru mandate de aducere au fost puse în executare, urmând ca după administrarea probtoriului să fie dispuse măsuri legale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale – Brigada de Operațiuni Speciale Pitești. La activitate au luat pate și jandarmi din cadrul I.J.J.
Argeș.