Filiala USR Argeș își îndeamnă electoratul să participe la turul al doilea al alegerilor prezidențiale, care va avea loc pe 24 noiembrie, și să voteze cu actualul președinte, Klaus Iohannis.
“Duminică ne vom alege viitorul Președinte pentru cinci ani. Îi invit pe argeșeni să meargă la vot și să-și dea votul actualului Președinte. Acțiunile și munca USR Argeș, de la înființare până în prezent, au fost pentru a găsi soluții la nivel local pentru a îndrepta răul făcut de PSD în ultimii ani în județul nostru. Vom continua această luptă până vom reuși să punem în aplicare soluțiile USR și să înlăturăm răul făcut de PSD județului nostru. Eu personal, aleg încă un mandat pentru actualul Președinte și îi îndemn pe toți argeșenii să facă același lucru”, transmite Adrian Cîrstea, președinte USR Argeș.

Județul Argeș este dominat de PSD de 30 de ani. Rezultatul alegerilor europarlamentare au arătat că județul nostru începe să se schimbe, însă realitatea acestor zile arată că Viorica Dăncilă a câștigat primul tur în Argeș, lucru care nu trebuie să se întâmple și pe 24 noiembrie. Îi îndemn pe toți argeșenii să-și dea votul de încredere actualului președinte Klaus Iohannis. De asemenea, fac un apel de colaborare cu toate partidele de dreapta din județul nostru pentru a învinge PSD la alegerile locale și parlamentare care vor avea loc anul viitor. Schimbarea este posibilă și în județul nostru.“, subliniază Ionuț Moșteanu, deputat USR de Argeș.

In acest moment, USR Argeș are 16 filiale în județ, urmând ca până la alegerile locale să mai deschidă încă 50, cel puțin acesta este scopul partidului. Cei din USR Argeș, mai spun, că din această campanie au învățat că sunt singuri pe eșicherul politic de dreapta, și că s-au simțit atacați din toate părțile în campania pentru prezidențaile. Cu toate acestea, de luni invită toate partidele de dreapta la masa discuțiilor.