Știți că s-a cutremurat Pamântul acum câteva zile. Nu știu dacă are legatura cu ideea noastra de a lansa stiridepitesti.ro sau cu valiza pierdută mai ceva ca Scrisoarea lu’ Nenea Iancu, sau cu datul orei înapoi, sau pur și simplu n-a avut legatură cu nimic.

Nouă ne-a venit ideea de a face acest site de stiri pe principiul ca e loc pe internet pentru toata lumea, mai ales pentru cei care iubesc acest oraș. De aceea și culorile alese pentru acest ziar online sunt alb-violet, culori simbol în Pitești.

Nu vom face rabat de la calitatea subiectelor doar pentru a ne bucura de un număr mare de vizualizări. Tocmai acesta este motivul pentru care Știri de Pitești va prezenta subiecte unice, de creație, povești de viață, rețete de succes profesional, dezvăluiri și nu în ultimul rând, revenim la Cenușăreasa jurnalismului – reportajul. Pentru că facem parte din comunitate, vrem să vă auzim vocea, așa că vă așteptăm să faceți parte din echipă. Noi vă ascultăm!
Ah, și să nu uităm, nu ne-am propus să reinventăm roata. Asta pentru că nici alții nu și-au propus sa ne dea asfalt de calitate să mergem pe el.

Ar fi multe de spus, dar și dacă le spunem pe toate de la inceput vă plictisim. Așa că, mai bine ne citiți!

Cu prietenie,

Echipa ȘTIRI DE PITEȘTI