Vremea va fi destul de caldă la începutul lunii martie. De Ziua Femeii media maximelor termice va ajunge până în jurul valorii de 20 – 21 de grade în Muntenia, Oltenia şi Banat. Apoi maximele termice vor scădea ușor. Temporar vor fi precipitații slabe la începutul acestei săptămâni Transilvania, Maramureş, Banat şi Crişana, apoi în jurul datei de 11 martie în restul ţării.

MUNTENIA
În perioada 4 – 7 martie, va fi cald, cu temperaturi maxime, în medie regională, de 14…17 grade, urmând ca în zilele de 8 și 9 martie vremea să devină deosebit de caldă, astfel încât media maximelor termice va ajunge până în jurul valorii de 21 de grade. Apoi maximele termice vor scădea ușor și treptat și vor ajunge la medii 12 grade în perioada 12 – 15 martie, după care este posibilă o nouă creștere ușoară a acestora. Media temperaturilor minime va fi
cuprinsă între -2 și 2 grade, exceptând nopțile din perioada 8 – 12 martie, când media lor se va situa în jurul valorii de 4 grade. Temporar vor fi precipitații slabe în perioada 11 – 17 martie.